Før/Etter

-Afterlife-

Jeg har i det siste holdt på med dette bildet, som jeg har kalt Afterlife (Our legacy).

Tanken bak motivet kommer forhåpentligvis fram i tittel og bildet (?) Det er da altså hybridene som vil være det eneste som er igjen etter oss når vi har ødelagt alt av liv og natur rundt oss. En krysning mellom naturen og vår teknologi. Dette kan raskt bli vår arv til jorden, om vi ikke stopper den dystre utviklingen vi er på vei mot.

Litt dystre framtidsutsikter der ja, kan du si. Vel, nok om det.

Afterlife

Jeg har ikke så mye tilgang til levende elefanter her hvor jeg bor akkurat. Så jeg kjøpte meg en leke-elefant i butikken, og ville se om jeg kunne bruke den. Jeg føler selv at det gikk noenlunde greit.  Under ser dere hva jeg har brukt som elementer. Bakken er altså da texturen jeg knipset fra et berg, innmaten fra et armbåndsur, og da denne leke-elefanten.

Fjellet bak er bakken som er warpet. Ofte trengs det ikke fiks ferdige bakgrunnsbilder, de kan skapes. Men noen fjell kunne vært greit å ha, så jeg får legge det på listen over *må knipses* neste gang jeg er på utkikk etter elementer til samlingen.

Dett var dett om dette bildet


 

–Miss Remiss–

Bildet av skogen er knipset da vi var på Alvøen, som jeg da har hatt liggende på maskinen i tilfelle jeg ville få bruk for den. Litt sånn Askeladden- holdning der ja 😉 Huset ved siden av skogen er nylig tatt på Bryggen her i Bergen. På det huset måtte jeg trikse og fikse endel før den ble representabel. Litt små før – bilder der ja, så det er mulig jeg bytter dem ut med større eksempler senere. Benken på bildet er egentlig en benk for dukker. Den er liten, men lett å blåse opp i naturlig størrelse heldigvis.

Siden hen fant jeg noen haug gamle bilder av datteren min, som jeg da tok i bruk.

Resultatet ble da dette.

   

.


–TreeHouse og Nostalgi–

I helgen var vi en tur på Alvøen her i Bergen, en utrolig fin plass. Desverre var ikke været helt med oss, så jeg fikk ikke utforsket stedet så mye som jeg skulle ønske. Men det blir nok flere turer opp der:-)

Men jeg fikk visstnok knipset noen gullkorn, som absolutt var nyttig synes jeg. Her kan dere se hvilke jeg brukte, og hva jeg fikk ut av det nå i første omgang.

Her vises de bildene som ble brukt. Skyene er ikke knipset den dagen. Det er noe jeg har liggende på maskinen. Kjekt å ha:-) Treet tok jeg bilde av rett og slett fordi det er så spesielt. Da jeg så uthuset derimot, så jeg med en gang at det skulle bli et motiv til et bilde. Busken oppe til venstre knipset jeg rett og slett fordi det er greit å ha slikt liggende på maskinen, til manipuleringer.

Prev

På neste bilde har jeg begynt på bakgrunnen som jeg skal ha liggende til senere bruk. Fjernet rusk og rask på gresset. La til en triveligere himmel. Klippet og limte trær, så formatet skulle bli mer riktig for øynene. La til litt effekter. Men ikke for mye, fordi det må vente til jeg finner ut hvordan det ferdige bilde skal se ut. En modell eller to her, så kan jeg fullføre det.

                       

Hva som skjedde underveis, vet jeg ikke. Tror hodet kortsluttet litt eller noe. Det ene tar det andre, og vips så endrer bildet seg helt.

.


–In the backyard–

Dette bygget var opprinnelig en skole. Dragefjellet skole, som ble bygget i 1891. Det er nå  omgjort til det Juridiske Fakultet.

Da passet det bra med disse damene her, som representerer tidsepoken 1886. Bildet som er tatt som utgangspunkt er mildt sagt elendig, pga dårlig lyssetting. Men med litt filtre og selvsagt mer lys, blir det løftet litt.

Skole

In-the-backyard

 

 

 

 

 

 

 

 

.


–The Siren–

Reklamer

8 tanker om “Før/Etter”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s