Generelt

Dansens dager 2017

I går var var det Dansens dager 2017 her i byen.

Vi var en gruppe fra klubben, som fotograferte de forskjellige danse gruppene. For min del som amatør fotograf, er det veldig greit å få prøve meg fram  på innstillinger og opptaks situasjoner som dette. Disse bildene er kun behandlet i RAW, og ikke noe mer. Jeg kommer gjerne til å prøve meg fram med noen effekter på enkelte av dem, men for nå får de stå slik.

Her er mine bidrag fra denne dagen.

Oppdatert pr 6 mai:

Dansere

Dansere2

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s