Foto, Generelt

Inspirasjonshelg i Bekkalokket

I helgen arrangerte Unni, Jim og Frederick et arrangement kalt «Mennesker i fokus». I den forbindelse inviterte de John Denton over fra england, sammen med hans modell Matilda Jane.

Det var utrolig gøy å få prøvd alle settingene. Noen var utendørs, andre innendørs. Jeg føler jeg lærte mye denne helgen. Note to self; ikke vær redd for å bruke minnekortet. Jeg oppdaget at jeg totalt sett ikke hadde tatt så mange bilder. Burde tatt langt flere. Andre kom hjem med 900, mens jeg såvidt bikket 200.

Poseringer er også litt av en utfordring. Modellene venter på instrukser, og det er ikke lett å vite hvordan jeg ønsker dem oppstilt. Men så er jeg jo amatør da, så litt knoting er lov:-)

Jeg hadde flere bilder enn dette fra dagen, men alle var omtrent helt lik. Så jeg plukket bare ut de beste. Klikk på bildene, for å se dem større.

Jeg har fått tillatelse av Matilda å manipulere et av bildene. Så det holder jeg på med nå. Og det begynner å ta form. Det greie med å ha blogg nå, er at en kan vise bildene i sin helhet. På facebook og instagram må vi jo sladde. Amerikanerne mener visst det er skadelig å se nakne kvinner. Forstå det den som kan;-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s