Konkurranser

Resultater 2016

 


93rd Scottish International Salon of Photography

At-the-playground-BW

Forleden fikk vi resultatene fra 93rd Scottish International Salon of Photography.

Der fikk jeg 2 antatte, og 1 Hederlig (Chairmans choise) for dette bildet. Jeg er veldig fornøyd. Konkurransen er knalltøff, og holder et veldig høyt nivå.

Resultater fra Trierenberg Super Circuit 2016

Forleden fikk vi resultatene fra Trierenberg Super Circuit. Dette er en av verdens største konkurranser for profesjonelle og amatørfotografer

DreamyJeg fikk 33 antatte fordelt på 12 bilder denne gangen, og en bronsemedalje for bildet «Dreamy». Jeg er selvsagt storfornøyd. Dette ble min 5 medalje i denne konkurransen totalt. Janteloven er bortvist, vi har lov å være fornøyde 😉

Som medaljevinner får vi invitasjon til Gallamiddagen de holder i Lintz i Østerrike. Den kommer jeg nok ikke til å dra på denne gangen. Nå er det 1 år til neste gang, så får jeg se om jeg har nye bilder å bidra med når den tiden kommer.

Bristol Salon 2016

AfterlifeJeg er alltid ekstra spent på resultatene fra engelske konkurranser. I denne fikk jeg 4/8 godtatt, hvor 1 av dem fikk HM.Et resultat jeg er veldig fornøyd med.

 

 

 

Southampton Camera Club 103rd International Exhibition – 2016

Dreamy4/4 gikk inn her, og «Dreamy» fikk en FIAP ribbon.

Howrah Color Salon

StatsarkivetIndia. Her deltok jeg med 4 bilder i kreativ klasse, og det ble 3/4 som gikk inn. Dette bildet «Statsarkivet» fikk Gull. Yay, det var en flott måte å starte årets første konkurranse på synes jeg.

 

Reklamer

2 tanker om “Resultater 2016”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s