Før&Etter, Foto, Generelt, Tips og triks, Turer

Panorama uten vidvinkel

Hvem trenger vidvinkel når vi har photoshop.

Ut på tur, aldri sur. Her var vi innover i Modalen for å lete etter skog. Vi fant ingen eventyrskog denne gangen. Men det står ikke på flott landskap ellers der inne.

Til det apparatet jeg brukt her, har jeg kun et 24-70mm objektiv. Så det er litt manko på vidvinkel på den. Men det gjør jo ikke så mye egentlig, så lenge det finnes raske knapper i PS 😉 4 enkle bilder satt sammen til et panorama. Og vips, så blir det en potensiell bakgrunn som jeg kan bruke.

 

Jeg har mokket litt på bildet etter sammenslåingen da. Endret himmel, format og smashet noen filtre på. Før jeg gjør noe mer med det, må jeg vite hvilke elementer jeg vil sette inn. Om det blir hunder som leker, eller hus og folk. Jeg tar det etterhvert.

Cluet er, en MÅ ikke ha vidvinkel objektiver for å oppnå denne type bilder. Men det hjelper å ha grei driv på maskinen underveis. Bildet endte opp med å bli ca 50×150 cm stort. Men det synes ikke jeg gjør noe, tvert imot. Jo større, jo bedre. Med tanke på printing:-)

Modalen-panorama

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s