Før&Etter, Manipulasjoner, Tips og triks

Om Afterlife

Jeg har i det siste holdt på med dette bildet, som jeg har kalt Afterlife (Our legacy).

Tanken bak motivet kommer forhåpentligvis fram i tittel og bildet (?) Det er da altså hybridene som vil være det eneste som er igjen etter oss når vi har ødelagt alt av liv og natur rundt oss. En krysning mellom naturen og vår teknologi. Dette kan raskt bli vår arv til jorden, om vi ikke stopper den dystre utviklingen vi er på vei mot.

Litt dystre framtidsutsikter der ja, kan du si. Vel, nok om det.

Afterlife

Jeg har ikke så mye tilgang til levende elefanter her hvor jeg bor akkurat. Så jeg kjøpte meg en leke-elefant i butikken, og ville se om jeg kunne bruke den. Jeg føler selv at det gikk noenlunde greit.  Under ser dere hva jeg har brukt som elementer. Bakken er altså da texturen jeg knipset fra et berg, innmaten fra et armbåndsur, og da denne leke-elefanten.

Fjellet bak er bakken som er warpet. Ofte trengs det ikke fiks ferdige bakgrunnsbilder, de kan skapes. Men noen fjell kunne vært greit å ha, så jeg får legge det på listen over *må knipses* neste gang jeg er på utkikk etter elementer til samlingen.

Dett var dett om dette bildet 🙂

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s