Generelt

Fotoutstilling hos Pygmalion

Jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å ha en utstilling hos Pygmalion Cafe&Galleri her i Bergen. Og selvsagt ville jeg det, det virket jo utrolig gøy å være med på.

Så lørdag 8 februar kom 9 bilder på plass. Disse skal henge fram til ca 8 april.

Jeg har aldri hatt en utstilling før, så dette er jo et fullstendig ukjent område for meg. Men man lærer underveis sies det. Jeg hadde skaffet alt som trengtes…trodde jeg. Jeg hadde samkjørt motivene og kategorisert dem, sørget for riktig format, printet og rammet dem inn. Alt var liksom på strekk. Jeg hadde hatt full fokus.

Helt til en kveld jeg var nede sammen med medlemmer fra klubben. Da så jeg det. Jeg hadde utelatt ALL info om både bildene, priser og navnet mitt. Der hang de da, fullstendig anonym egentlig. Så her måtte jeg svinge meg og få gjort noe tenkte jeg.

Etter gode tips fra folk i klubben, fikk jeg ordnet det. Så nå er alt på strekk, vel- omtrent. Når en aldri har gjort dette før, skal det godt gjøres å vite/tenke over absolutt alt på forhånd. Men nå vet jeg ihvertfall, til en eventuelt annen gang;)

Her er bildene som henger oppe:

Benjamin    In-the-backyard    Dreaming  Anne-Kristine   Peter   Camilla  hms

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s