Generelt

Trierenberg galla 2014

På mandag var dagen da Trierenberg Super Circuit holdt galla for vinnerene av vårens store konkurranse. Det ble holdt i Linz i Østerrike. I og med at jeg vant hele tre gullmedaljer, bestemte jeg meg for å dra dra dit.

Bekkalokket fotoklubb mottok den gjeve trofeen for Overall Top Club, for samlet resultater av klubbens medlemmer. Så konkurranseansvarlig for klubben dro sammen med meg for å motta prisen på vegne av klubben.

Turen ned dit startet rimelig kjipt. Flyet vi skulle ta var forsinket. Som igjen resulterte i at vi mistet det andre flyet. Som resultat av det, kom vi fram i aller siste nikk. Som da var 10 minutter før gallaen startet. Slengte på oss finklærene og gjorde pusteøvelser før vi løp ned. Som om pusteøvelsene hjalp da 😉

Men vi rakk det ihvertfall 😉

Å stå på scenen og ta imot premiene var veldig stort. Alt var stort. Gallaen i seg selv, scenen og skjermen som viste bildene. Mens jeg stod på scenen, ble bildene mine vist på skjermen bak meg. Jeg har ingen bilder å vise til, jeg kunne jo ikke akkurat ta selfies der oppe :-p

Men ett bilde fikk jeg da jeg satt ved bordet etterpå da. Dette bildet av hunden, da det på nytt dukket opp på skjermen senere.

Flere bilder fra gallaen har jeg ikke. Annet enn et par stk fra da andre stod på scenen. Deriblant et annet medlem fra klubben som også fikk et Gull:-)

Hjemoverturen gikk som en drøm, mildt sagt. Om en ser bort fra flyturene (flyskrekk). Vi hadde kjempegod tid, og det var ingen stress.

I Frankfurt oppdaget jeg disse to, som lå paddeflat på hver sine stoler. Klarte ikke å dy meg og tok et bilde av dem.

Her er medaljene jeg mottok for bildene «Dreaming», «Threehouse» og «Pit-Bull».

Reklamer

2 tanker om “Trierenberg galla 2014”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s