Foto, Manipulasjoner

Inspirasjon mens jeg jobber

Det har slått meg litt, hva som inspirerer meg når jeg lager lyse lette bilder. Jeg har egentlig aldri tenkt noe videre over det, før nå. Jeg hører konstant på musikk mens jeg holder på. Og gjerne samme sang i noen timer. Her er det sist laget bilde, ferdigstilt idag. Lyst og lett. Et barn som for min del kun skal framstilles som det lyset de er.

On-my-way

 

Sangen jeg hørte på mens jeg holdt på derimot er stikk i strid med konseptet. Nemlig Sivert Høyem sin «Prisoner of the road». En nydelig sang. og ikke minst stemme. Alt handler om balanse, som er veldig viktig i mine øyne 🙂 Jeg kunne gått langt mer i dybden på den, men det er ikke poenget. Nyt sangen til Sivert, det gjør jeg ihvertfall.

 

Reklamer

2 tanker om “Inspirasjon mens jeg jobber”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s