Generelt, Konkurranser, Manipulasjoner

Har fått mediaomtale i BT

Jeg satt her hjemme igår og putlet på noen bilder, da jeg plutselig fikk en melding fra nestleder i klubben om at BT ville snakke med meg om resultatene fra Trienberg Circuit som nylig ble offentliggjort.

Trodde nesten jeg skulle vippe rett av stolen der jeg satt 🙂

Det gikk ikke lang tid, så ringte en journalist og snakket med meg. Og artikkelen kom ut i går kveld. FOR en følelse. Så utrolig rart å se sine egne bilder slik, og en artikkel i seg selv. Hvem som har tipset dem, vet jeg ikke. Men jeg har mine mistanker 😉 Og det sette jeg veldig pris på 🙂

Her er artikkelen.

 

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s