Generelt

Et lite spørsmål til lesere av bloggen

Blogger er stort sett en eneste stor egotripp.

Dette har jeg lyst å endre litt på. Så da henvender jeg meg nå til dere som besøker siden min.

Hva kunne dere tenkt dere å lese om her inne? Jeg lager nå en Survey som dere kan hake av på utvalgte alternativer. Så vil det gi meg en pekepinn på hva nettopp dere ønsker å se mer av. Håper det blir en grei opplslutning på den. Det ville hjulpet meg stort, slik at jeg kan gi gjerne noe dere selv kunne hatt nytte av, om det er noe 🙂

Legg gjerne igjen kommentarer i kommentarfeltet om det er noe som ikke er listet i listen:-)

Reklamer

2 tanker om “Et lite spørsmål til lesere av bloggen”

  1. Jajajajuubiiii… Kunne gjerne tenke meg å lære hvordan du manipulere bildene dine…enten du skriver det i bloggen eller hvis du vil holde workshop med bildefremkalling/manipulering, forandring eller hva du nå vil kalle det

    Liker

    1. Så gøy å høre, Rosa 🙂 Jeg tenkte at om jeg skal vise framgangsmåter her inne, så blir det meeeeget enkle forklaringer. Om jeg skal sette i gang med workshop, så blir det langt bedre utdypet. Som steg for steg, og rom for spørsmål og hjelp underveis 🙂 Tusen takk for at du deltok i avstemningen 🙂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s