Huset i skogen

Når jeg går rundt og ser gamle bygninger, tenker jeg alltid på hva som kunne vært, og hva som har vært historien rundt det. Og lager deretter min egen vri av det så klart. På dette bildet, mangler det kun ett element; en person. Det kommer når jeg har funnet den rette 🙂

Her er altså huset fra Bryggen i Bergen, og naturen er fra Alvøen. Detaljer som lykter (fra Bounty- skipet) og benken (en dukkebenk jeg har), er slikt jeg har tatt bilder av tidligere som kan bli «kjekt å ha». Og med så mye dingsedangser liggende, så er det ikke rart diskene blir fort full :-p

Jeg kommer til å være langt mer aktiv på fototurer framover. Så det blir nok flere slike hus som dette å se utover våren.

Bytur prew

2 tanker på “Huset i skogen

    • Tusen takk for det:-)) Jeg liker det best også. Nå må jeg finne en person som hører hjemme der:-)) Takk for en fin kommentar. ❤

      Lik

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s