Før&Etter, Foto

Starten på en ny bakgrunn

Var på en liten fototur på lørdag, med et par fra klubben. Jeg var på jakt etter plasser og ting til å kunne bruke som nye bakgrunner. Jeg trenger masse nytt etterhvert.

Og tenkte å vise at det er faktisk mulig å lage ting ut av elendige utgangspunkter. Denne dagen prøvde jeg ut det nye gråfilteret på vidvinkelen. Absolutt ikke værforhold og plass å gjøre det på. Men-men, sånn ble det :-p Hvorfor jeg ikke bare tok det av, vet jeg egentlig ikke.

Det jeg konsentrerer meg mest på er å få ingen synlige rystelser i bildene, resten fikser jeg i RAW og Photoshop. Det nederste bilde er kun en ny basic å jobbe videre på. Lys/farger og effekter vil så klart bli videre behandlet videre etterhvert som jeg bygger bildet 🙂

SkoleOg her ble resultatet

In-the-backyard

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s