Foto, Turer

Ut på tur- aldri sur

Når jeg begynte med bildemanipuleringer, begynte jeg i gal rekkefølge. Jeg knipset på full auto på lykke og fromme. Og deretter gjorde resten i photoshop. Resultatet var jo greit nok, jeg lærte meg jo photoshop da. Men fotografering i seg selv? Niks.

Så nå prøver jeg innimellom å få ting til, uten photoshop. Men det er vanskelig synes jeg. Iveren er ikke den helt store, i og med at jeg vet at ting tross alt bare kan justeres i PS. Da blir det så lettvint å bare tenke pytt sann når en knipser. Der må jeg skjerpe meg.

Så her er et par bilder jeg har tatt, uten noe photoshop-redning.

Kun RAW behandlet. Men skal innrømme at jeg gjorde veggen bak bittelitt mørkere i PS. Så jeg klarte visst ikke å holde meg helt unna allikavel 😛

Mayor

Disse to damene her, likte jeg aller best. Traff på dem i Nygårdsparken. De sprudlet og var så happy med fuglene. Jo flere som omringet dem, jo gøyere var det visst. Helt herlige rett og slett.

Dame1

Dame2

Dett var dett for idag. Ha en fin søndag der ute:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s