Foto, Konkurranser, Manipulasjoner

Mine bidrag til Al-Thani i år

Noen konkurranser er litt med jobb med enn andre.  Fordi de er så store, og det ligger endel arbeid bak å forberede til bildene. Noe skal på papir, mens andre kun skal sendes filer. Al-Thani er en av de store i verden. Tenkte å gi en visning på hva jeg har levert inn her. Jeg så det var en tidligere som hadde gjort det, og det synes jeg var artig. Så jeg «hermer» 🙂

Her er fargeprintene jeg har levert.

Og her er de monocrome printene

Og her er de siste, som vises på projeksjon

Det er spesielt to bilder der som jeg regner med blir forkastet. Men jeg prøver med dem, tillfelle jeg mot all formodning skulle fått en anntatt på den 😀 Wish me luck 🙂

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s