Generelt

Rydder opp i «skapet»

Jeg skrev for et par mnd siden at jeg gikk over til hjemmeside. Veeeel, jeg er tilbake. Jeg var mye mer komfortabel med denne bloggen egentlig. Den er så enkel og grei, og ikke minst oversiktlig på alle mulige måter.

Anyway. Jeg rydder også opp her inne. Jeg har fjernet masse bilder, og lagt til noen nye. Jeg har også endret på kategoriene, og fått samlet endel. Ryddigere slik? Det synes jeg ihvertfall. Jeg er nok veldig pirkete på dette, for jeg finner stadig ting som må forbedres 🙂

Ha en fin høstdag videre der ute.

Reklamer

1 tanke om “Rydder opp i «skapet»”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s