Før&Etter, Foto, Turer

Fra turen på Alvøen

I helgen var vi en tur på Alvøen her i Bergen, en utrolig fin plass. Desverre var ikke været helt med oss, så jeg fikk ikke utforsket stedet så mye som jeg skulle ønske. Men det blir nok flere turer opp der:-)

Men jeg fikk visstnok knipset noen gullkorn, som absolutt var nyttig synes jeg. Her kan dere se hvilke jeg brukte, og hva jeg fikk ut av det nå i første omgang.

Her vises de bildene som ble brukt. Skyene er ikke knipset den dagen. Det er noe jeg har liggende på maskinen. Kjekt å ha:-) Treet tok jeg bilde av rett og slett fordi det er så spesielt. Da jeg så uthuset derimot, så jeg med en gang at det skulle bli et motiv til et bilde. Busken oppe til venstre knipset jeg rett og slett fordi det er greit å ha slikt liggende på maskinen, til manipuleringer.

Prev

På neste bilde har jeg begynt på bakgrunnen som jeg skal ha liggende til senere bruk. Fjernet rusk og rask på gresset. La til en triveligere himmel. Klippet og limte trær, så formatet skulle bli mer riktig for øynene. La til litt effekter. Men ikke for mye, fordi det må vente til jeg finner ut hvordan det ferdige bilde skal se ut. En modell eller to her, så kan jeg fullføre det.

Alvoen-042

Hva som skjedde underveis, vet jeg ikke. Tror hodet kortsluttet litt eller noe. Det ene tar det andre, og vips så endrer bildet seg helt. Bildet er ikke helt komplett, den mangler kun en detalje, og jeg vet hva jeg skal bruke. Så nå må jeg bare knipse det, slik at jeg får det inn:-)

Alvoen-042b

Håper dere likte dette. Ha en flott kveld videre:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s