Foto, Generelt, Turer

På tur i Alvøen

Var en tur på Alvøen i helgen som var. Det var utrolig herligt å komme seg litt bort på andre marker rett og slett. Når du ikke har bil, så er ikke slike turer alltid like enkle. Men nå fikk vi ihvertfall gjort det. Og jeg fikk tatt endel bilder som jeg kan lage bakgrunner av 🙂 Jeg har allerede laget 1 bakgrunn og ett nesten ferdig bilde. Det kan sees her .

 

Jeg vet at jeg ikke er flink å verken oppdatere eller noe her inne. Jeg har styrt på med alt mulig annet ganske lenge nå. Men nå savnet jeg å blogge igjen rett og slett.

 

Ha en fin kveld videre. Kommer plutselig tilbake 🙂

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s