Generelt

Helgen er her igjen

Det er fredag igjen, herlige helg 🙂

Denne bloggen blir ikke for ofte oppdatert merker jeg. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor. Facebooksiden er så mye enklere å holde up to date, av en eller annen grunn. Men men, jeg vingler i vei.

Det er mye som skjer for tiden føler jeg. En haug med innleveringer, samtidig som jeg har en konfirmasjon å forberede. Har nylig pusset opp soverommet mitt også, som har lagt på vent i flere år. Men nå er det endelig gjort:-D Gulvet er lagt og vegger malt. Nytt inventar, og alt på strekk. Kun montering av garderobeskap igjen. Men det har lagt i 4 år, og kan sikkert ligge i 4 til. Jeg er liksom ikke en sånn Max-Mekker type.  Så i min store glede over det nye rommet, laget jeg en liten collage av noen nydelige roser som jeg fikk av min mor. Sukkersøtt.

collage

 

Nå får jeg fortsette på sanghefter til konfen tenkte jeg. Eventuelt utsette det litt til.

 

Håper alle får en fin helg der ute:-)

 

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s