Før&Etter, Foto, Generelt

Litt om «Anger in silence»

Nytt bilde, nytt konsept.

I det bittelille bildet i hjørnet, ser dere orginalbildet. Strengt tatt hadde jeg forkastet det bildet pga kvaliteten. Men jeg er sta, veldig sta. Jeg synes alt stemte med uttrykket hans til å lage et sint bilde som vi avtalte på forhånd. Da gjaldt det å fikse på orginalen, sånn at jeg kunne bearbeide det videre.

Denne gangen startet jeg med å åpne det i programmet som heter Photomatix. Der fikk jeg gjort en god del når det gjaldt å forbedre utgangspunktet. Derfra gikk det selvsagt rett i photoshop.

Foruten å legge til allslags effekter, måtte jeg croope det riktig. Uten at jeg kan så mye om komposisjon. Jeg styrer det kun utifra hva øynene mine ser, og hva som føles rett. Som dere ser står jeg høyere oppe enn modellen, og måtte derfor lage et lite synsbedrag. På det ferdige bildet kan man egentlig ikke se at jeg står høyere enn ham, så dette gikk jo bra. Crooping har utroligt mye å si, og kan endre ganske mye av inntrykket.

Se bare.

Anger-in-silence

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du ser på orginalbildet, så er det mildt sagt veldig flatt. Mitt tips er: aldri gi opp et bilde før du er 100% sikker på at det ikke er håp for det. Og absolutt vel så viktig: knips alltid i Raw. Da er mulighetene så utroligt mye større for å redde et slikt flatt bilde.

Dett var dett om dette bildet.

Ha en fin lørdagskveld videre:-)

 

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s