Foto, Studiobilder

Om dag 2

Dag 2 i studio.

Flinke tålmodige Camilla stiller opp igjen:-) Med rett skulle jeg ta bilder av henne med en fiolin. Men det skar seg. Det var ikke så lett som jeg trodde. Både pga lyssetting (som jeg absolutt må lære meg), og komposisjonen. Så den ble lagt til side etter x antall forsøk. Disse ble tatt helt på slutten av shooten, og var egentlig veldig tilfeldig. Saken var den at hun var blitt litt lei og trøtt. Irritert på håret som hele tiden hang i veien, og skulle slenge det bort (på det første bildet), og DEEEER fikk jeg det:-D Wohoo, mor glad.

Jeg ville lage en serie av det, så det ble 3 bilder.

Jeg liker skygger og slikt. Men jeg kunne tenkt meg at selve ansiktet var bittelitt mer jevnt belyst. Her er det kun brukt 1 softbox, og da blir det slik. En annen ting er jo egentlig den at om jeg hadde brukt 2, så ville skyggene forsvunnet. Anyway, dette er en læreprosess og jeg har nettopp begynt med dette:-)

12 3

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s