Foto

Tertnes vs Stabæk

På lørdag 22.9 var vi noen fra klubben som var med på kampen mellom Tertnes og Stabæk i haukelandshallen. Vi skulle ta diverse bilder av Tertnes under kampen. Jeg har aldri vært med på noe slikt før. Og når det gjelder fotografering, så tror jeg dette har vært noe av det gøyeste jeg har vært med på. Vi kunne svimse rundt der vi ville og fyre løs. Tertnes skal selvsagt ha rettigheter for bildene som ble tatt. Det var jo halve cluet med avtalen.

Som sagt er dette første gang for meg, så jeg knotet og rotet med innstillinger underveis. Jeg brukte 18-200 mm 3.5 på disse bildene. Kunne godt tenkt meg et mer lyssterkt objektiv til dette. Men sånn er det nå bare engang:-) Kanskje jeg kan unne meg noe mer lyssterk engang i framtiden.

Her er ihvertfall noen av bildene jeg tok. Jeg har bearbeidet dem litt, i forsøk på å gi dem en mer dybdefølelse.

Jeg ser at kvaliteten på bildevisningen ikke er optimalt. Litt sånn FB quality aktig:-P

 

Ha en fin mandagskveld videre, time out:-)

 

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s