Generelt

Mange baller i luften i bakgrunnen

Det har vært stille på bloggfronten en liten stund nå.

Så en liten oppdatering gjør seg, så ikke den virker helt død og forlatt;-)

Den siste tiden har jeg holdt på med litt av alt egentlig. Både her hjemme og i photoshop.

Det er en ting jeg ikke er flink til, det er interiør. Jeg har rett og slett ikke øye for det. Jeg vet hva jeg liker når jeg ser det, men klarer visst ikke helt å realisere det selv. Jeg ser ikke engang hvordan jeg skal plassere lamper for å få riktig belysning. :-p Så nå er jeg i sving igjen på den biten, og gjør et tappert forsøk.

En av bloggene jeg liker å se på, og hente tips fra er Terese sin blogg. Hun fotograferer i tillegg, så bildene hennes av interiøret gir meg vann i munnen rett og slett. Og ikke minst et spark bak til å sette igang her hjemme selv:-)

På bildefronten min, er det smått med nye ting. Jeg holder på å utbedre bilder til innlevering i nye konkurranser. Jodda, fått litt blod på tann der må jeg innrømme. Det har vært et godt år. En gull i lanskonkurransen, og to sølv i klubbkonkurransen ( Bekkalokket). Jeg fikk også plass med et bilde i to utgaver av  Trienberg katalogen, fra den internasjonale konkurransen som var i Vår. Er det rart jeg er happy? Og nå er det altså tid for nye innleveringer om ikke lenge.

Men først gjør jeg altså litt her hjemme. Og kan kun håpe at jeg blir mer fornøyd med sluttresultatet denne gangen.

Ha en fin mandag videre:-)

 

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s