Foto, Manipulasjoner

Nå først fikk jeg brukt bildet til det jeg ønsket

Har laget en siste versjon av mitt eget portrett. Nå er det tre av samme, men det aller første jeg laget vil nå bli fjernet. Jeg vil beholde «Masquerade» og det siste » If there is music in my soul, I want to feel it.»

«Masquerade» betyr ingenting annet enn en lek med effekter og transform.

«If there is music in my soul….» derimot, har en symbolsk betydning. Håper budskapet står for forklaringen alene.

Jeg fikk grei beskjed av eldstejenten at jeg nå ødela bildet fordi jeg laget for mange varianter av den. he he. Min største ærlige kritiker. Så når hun sier slikt, lytter jeg. 🙂 Men akkurat dette bildet ville jeg lage. Så jeg fjerner det første. Det får holde med to varianter:-)

 

Under viser jeg alle tre bildene, så får dere bedømme selv om jeg tok riktig valg her.

 

Og til slutt, det siste bildet i sin helhet:

«If there is music in my soul, I want to feel it»

Dett var dett, ha en fin søndag videre:-)

Reklamer

2 tanker om “Nå først fikk jeg brukt bildet til det jeg ønsket”

  1. Nydelig! Du er knallgod på bildemanipulasjon. Jeg elsker å holde på med sånt, men har hatt så mange fotooppdrag i sommer så har ikke hatt tid før nå. Merker jeg er litt rusten ja;) Inspirerende å se dine bilder hvertfall!

    Liker

    1. Tusen takk for det, Terese:-) Ja, jeg har sett at du har holdt på med masse arbeid. Følger deg på facen og holder meg oppdatert, du er rådgod i fotografering. Jeg prøver å lære ved å se hvordan du bruker lys, og oppsettene dine. Skulle ønske jeg kunne slikt. Men min sterke side er nok ikke fotografering desverre. Mine bilder blir hovedsaklig kun brukt til Photoshop:-) Mange tror Photoshop er så vanskeligt å lære, selv synes jeg fotografering er den aller tøffeste biten:-)

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s