Foto, Manipulasjoner

«Apocalypsis»

Jeg har tatt opp igjen et gammelt bilde, og laget en ny variant av den.

Det opprinnelige bildet (som vises i kollasjen under) er tatt med mitt første speilrefleks kamera, Canon 350D for 6 år siden. Tiden flyr ja. Jeg sminket henne på forhånd den gangen, noe jeg ikke kommer til å gjøre igjen på den måten. Det gav bare merarbeid når jeg ville fjerne det;-)

Det andre bildet i kollasjen laget jeg først året etter. Forundrer meg ikke om jeg jobbet på det i mange måneder, muligt derfor det tok så lang tid fra bildet ble tatt. Det siste derimot gikk langt fortere å lage. Et par uker bare. Jeg visste mer nå, hvordan jeg ville ha det.

«Apocalypsis»

 

 

Ha en fin torsdag videre:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s