Foto, Manipulasjoner

Mitt vinnerbilde

På fredag ble resultatene fra NSFF sin landskonkurranse offentliggjort her i Bergen.

Resultatet fikk meg omtrent rett i kne. Jeg fikk gull!!

Nå blir jeg nok litt personlig her, men det gjør ingen verdens ting lenger. For meg var dette mer en jeg har turd å håpe på, jeg ble helt overveldet. Det er en veldig personlig seier for meg. Det ironiske med dette, er at jeg holdt på å IKKE levere det inn til konkurransen. Jeg trodde at det gjerne var for mye klipp og lim til at det hørte hjemme der i det hele tatt.:-)

Her er bildet. «Home sweet home».

 

Ha en fin søndag allesammen:-)

Reklamer

2 tanker om “Mitt vinnerbilde”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s