Foto, Manipulasjoner

Ny innlevering

Nå har vi hatt en ny innlevering til klubbkonkurransen i fotoklubben.

Jeg synes alltid det er litt vanskeligt med slike innleveringer. Fordi jeg har ikke mye foto å komme med, det er alltid manipulerte bilder jeg leverer. Men en dag skal jeg vel kunne klare å levere inn mer ren foto håper jeg:-)

Her er ihvertfall et utdrag av mitt bidrag i denne omgang.

I forrige klubbkonkurranse fikk jeg sølv for et bilde, wohoo. Hoppet jo av glede selvsagt, det var jo en skikkelig boost for meg:-) Noe slikt hadde jeg aldri drømt om engang. Om jeg får anerkjent for noen av bildene, så er jeg storfornøyd da også.

 

 

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s