Manipulasjoner

Bading og smeltet klokke

To nye bilder i rekken.

Nå er det snart sommer igjen, og de fleste ser vel fram til det ja. Ihvertfall her i huset. Bildet under er egentlig tatt for et par år siden, men jeg ferdigstilte det ikke før nå. Denne gangen rammet jeg inn bildene. De får et heeeelt annet inntrykk når de vises slik synes jeg. En helhet på en måte:-) Men ikke sikkert andre er enig så klart:-)

 

 

Så over til litt symbolikk.

Endelig fikk jeg laget et bilde med betydning. Det har jeg faktisk savnet å kunne lage.

«Running out of time» er av den mørkere typen symbolikk.  Og er vel et av de få bildene jeg ikke hadde trengt tittel på for å få fram budskapet i bildet. Her fikk jeg bruk for klokken jeg kjøpte for en liten stund siden ja;-)

 

 

Ønsker dere en fin onsdag videre:-)

Reklamer

2 tanker om “Bading og smeltet klokke”

  1. Tusen takk for det, Carina:-) Ja, det blir godt med litt varme og sol etterhvert. Uten tvil. Det nærmer seg heldigvis nå:-) Hvilke effekt var det du tenkte på?

    Liker

  2. Du er så flink, og kreativ! Det nederste var fantastisk, men akkurat i dag, lengter jeg etter sommeren og fallt helt for det første 🙂

    Kan du ikke skrive litt om hvordan du har skapt den effekten?

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s