Foto, Tips og triks

Test av HDR funksjonen i Photoshop

Idag testet jeg ut HDR funksjonen i Photoshop. Det var jo kjempelett jo, i forhold til andre metoder jeg har brukt tidligere. Wohoo, dette kommer jeg til å spare mye tid på framover:-D Legg merke til hvor mye bedre fargene og kontrastene kommer fram på den kontra den første her.

Nå har ikke jeg dratt for hardt i spakene her på kamelionen. Fordi det er så mye detaljer i dyret at det kunne bli kjapt for rotete.

Nå er jo ikke dette noe ordentlig HDR da. I et ordentlig program som Photomatix, blir det jo fullstendig anderledes. Men for meg duger denne med tanke på vanlig redigering. Og ikke minst; det vil lette arbeidet mitt betraktelig framover 😀

Dere finner valget under Image>Adjustment

Før:

Etter:

Andre eksempelet har jeg tatt hardere i. Ikke se på den rotete bakgrunnen, den ville jeg fikset om jeg skulle brukt bildet til annet enn å klippe ut vingene:-)

Før:

Etter:

Reklamer

4 tanker om “Test av HDR funksjonen i Photoshop”

    1. Så bra at du fant den nyttig, Terese:-) Slike tilbakemeldinger inspirerer til å fortsette å legge ut slike, når finner dem nyttige. Tusen takk for tilbakemeldingen:-)

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s