Generelt

Apper til mobilen er en suveren oppfinnelse

Da har mor fått seg en sånn lur telefon å leke seg med. 🙂 Har aldri vært borti en slik før, så det er litt å sette seg inn i.  Det første jeg testet så klart, var kameraet på den. Og lastet ned apper som jeg kan leke med bildene på. Kanskje nå det kan bli litt sus og dus over vanlige hverdagsbilder. Å gå rundt med det store kameraet hele tiden, er ikke alltid like lettvint. Det blir rett og slett ikke til.

Jeg tok disse tre for å teste det ut. Motivene her er ikke akkurat de mest spennende. Men jeg liker effektene. Nå blir nok denne brukt mye framover 🙂

(Mens jeg venter og venter på at PCen blir ferdig på reprasjon )

 

Ellers venter jeg som sagt på PCen min. Den takket pent for seg for en liten stund siden. Garantisak riktignok, men veldig kjedeligt å vente på den. Jeg får ikke jobbet med noen bilder, og det er litt surt. Jeg tenkte nemlig å ha klar 12 bilder til neste måned til NSFF landskonkurranse. Men tiden tikker, og jeg venter. Håper bare jeg rekker det, ellers blir jeg mildt sagt små-arg 🙂

Ha en fin mandag der ute:-)

Reklamer

2 tanker om “Apper til mobilen er en suveren oppfinnelse”

    1. Slik har jeg hatt til nå:-) Så dette er helt nytt for meg. Mye å sette seg inn i føler jeg, føler meg nesten gammeldags he he.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s