Foto, Manipulasjoner

På evig jakt etter objekter til samlingen

Når jeg klipper og limer sammen bilder, er det en ting jeg alltid ser etter: stock jeg kan bruke. Jeg er ikke flink til å finne fine bakgrunner i naturen, eller se helheter i slikt. Øynene er innstilt på å se etter ting jeg kan klippe og lime i ettertid. Det er først da jeg ser hva som kan passe sammen, og det kan være hva som helst.

For ikke lenge siden var jeg nede i boden (Det går jeg bare med et par års mellomrom). Og der gliste den imot meg. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde kjøpt den for flere år siden. En gammel liten dukkevogn. Helt nydelig rett og slett. Den kommer jeg til å få brukt mye tror jeg. Woot-woot. Den er ikke kjempestor akkurat, men det gjør ingen verdens ting. Jeg kan gjøre den stor om det trengs. Jeg har sett mange bilder med slike vogner i. Allikavel hadde jeg helt glemt at jeg hadde en selv. Denne ble kjøpt inn lenge før jeg begynte å i det hele tatt tenke på kamera. 🙂

Jeg snublet over en klokke i butikken forleden, som jeg også bare måtte ha. Den kommer jeg til å ha hengende her hjemme, men den også vil brukes som stock i samlingen.

Var de ikke stemningsfulle, kanskje?

 

Reklamer

6 tanker om “På evig jakt etter objekter til samlingen”

 1. Hei! Kjempe-flott blogg. Er også glad i bildemanipulering, og er nå veldig glad jeg kom over denne så kanskje jeg lærer litt. Du er virkelig flink.. Kommer til å følge med her fremover:)

  Ønsker deg en fin fin lørdag:)

  Liker

  1. Hei Terese. Tusen takk for komplimentet:-) Kjempekjekt å høre at du vil følge videre synes jeg. Jeg har hatt litt trøbbel med e-posten min, så denne tikket ikke inn før imorges. :-/

   Manipulerer du også bilder? Jeg ser du har en blogg her også, skal inn å besøke den nå:-))

   Håper du får en fin fredag videre:-)

   Liker

 2. Veldig fine. Er glad i slike gamle ting, og bilder som har litt gammeldags preg over seg.

  Jeg tror ikke jeg helt skjønner hva du mener med «stock jeg kan bruke». Har du eksempler på bilder du har laget med slike ting?

  Mulig det er et dumt spørsmål, i så fall får du bare overse det :p

  Liker

  1. Godmorgen Carina:-) Det er ikke et dumt spørsmål i det hele tatt synes jeg. Stock er rett og slett bilder av ting som jeg bruker kun til klipp og lim. Og ikke som et bilde i seg selv.

   Slik som her https://irosb.wordpress.com/fairies/a-fairytale-is2-2/ Du ser, som vingene, boken, vinduene, gardinene. Ja, egentlig alt i dette bildet er satt sammen en og en. Her kunne jeg f.eks limt inn den klokken på veggen i rommet.

   Jeg er også veldig glad i gamle ting. Jeg synes de har en stemning over seg, som ikke nymoderne ting har. De har sjel på en måte:-)

   Liker

 3. Ja, sant den var lekker? 🙂 Den er ikke så liten at den tar seg ut på bordet, nei. Mer på gulvet. Men beklager, jeg kommer nok ikke til å selge den. Denne får jeg nok bruk for selv:-)

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s