Manipulasjoner

Ms Bounty til kai i Bergen

Det kjente skipet var i Bergen i september. Det var desverre stengt for besøkende på det tidspunktet jeg var der, så jeg fikk ikke entret den. Angrer på at jeg ikke stilte opp tidligere på dagen ja. Men-men.

Jeg fikk tatt et par bilder når den lå til kai da, og de måtte jeg selvsagt lage noe av. Det er ikke hver dag slike skip kommer.

Nå vet jeg at endel av leserene her, er folk som driver med bilderedigering selv. Så jeg skal bare si helt enkelt hva jeg har gjort her.

Det er ikke gjort noe hokus-pokus. Jeg driver med  layer mask i flere varianter, og deretter blender dem i forskjellige stiler. Ofte bruker jeg Soft light og overlay på dem. Det jeg også har gjort her, er å flate motiver og brukt B/W på den. For deretter å blende på nytt.

På akkurat disse har jeg også brukt filteret posterize.

Avslutningsvis bruker jeg textures- alltid textures. For å få den rustne effekten. Texturen blir også blendet alt ettersom hvilke effekt jeg ønsker.

Thats it egentlig, røflig forklart:-)

Her er bildene.

De kan sees i større format i galleriet Diverse.

 

Ms Bounty

 

Ms Bounty
Reklamer

2 tanker om “Ms Bounty til kai i Bergen”

  1. Immari stilige bilder! Jeg må innrømme at når du forklarer hva du har gjort med dem, høres det litt… gresk ut for meg! Men en dag, skal jeg jammen lære meg nok til å skjønne hva du snakker om!

    Liker

    1. Takk så mye for det, Carina:-) He he ja om du ikke har photoshop, så høres nok dette gresk ut. Det brukes merkelige ord på tingene. Husker jeg var veldig forvirret over det i starten. 🙂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s