Foto, Manipulasjoner

6 Nye bilder

Jeg har visst laget bilder siden sist, som jeg har glemt å legge ut her. Så jeg får ta en liten oppdatering tenker jeg.

Denne gangen har jeg gjort noe nytt; nemlig brukt meg selv som motiv på to av bildene. Det er egentlig litt vågalt å bruke seg selv, men det er mange som gjør det. Og muligt jeg prøver meg flere ganger på det:-)

 

Først ut er bildet av broen over til Knarvik. Her har jeg prøvd meg på HDR teknikk, men vet egentlig ikke om det funket.:-)

Bridge

Neste bilde er tatt ved samme plassen som over, litt bortenfor. Også her prøvde jeg en litt roligere variant av HDR.

Left Behind

Og et siste fra denne epoken i historien vår. Vi må ikke glemme historien. Vi må lære av den, for at det ikke skal gjenta seg.

Never forget our history

Museum for gamle biler og tog. Vi fikk desverre ikke gått på innsiden og knipset, i og med at den var stengt for publikum da, desverre. Håper å kunne gå inn der en dag, for der har de mye kule motiver:-)

Museum

Og så over til de to siste. Jeg fant ut jeg ville prøve meg foran kamera. Men FOR et stress hehe. Det stod på stativ over meg, og jeg måtte bruke fjernutløser. Som da innepar at jeg måtte opp og ned ørten ganger for å se om jeg traff rett.:-) Men sånn er det jo bare.

Selfportrait

Neste har en symbolikk bak seg.

«Seed of hope…Seed for a lifetime.»

Det handler om livet inni oss. Et frø som vokser og blir til et barn. Barna er vårt håp og glede, og er i hjertene våre livet ut. Selv synes jeg bildet er uferdigt. Jeg kunne tenkt meg noen røtter som tvinner litt rundt. Men slike har jeg ikke ennå. Men når jeg får tak i det, vil jeg nok redigere bildet:-)

The Seed within us

 

Time out for denne gang. Nå må jeg plassere bildene i de riktige kategoriene i galleriene:-)

 

Ønsker alle en fin dag.

Reklamer

6 tanker om “6 Nye bilder”

    1. Tusen takk for det, Carina:-)) HDR er en teknikk for å gi bilder en annen effekt. Du ser det best på skyene egentlig. Litt anderledes enn hvis det kom rett fra kameraet liksom.:-)

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s