Generelt

Jeg rydder her

Her måtte jeg rydde opp litt, så enkelte ting har forandret plasser nå. Dette innebærer at jeg desverre måtte slette noen kommentarer, fordi jeg endrer oppsettet ang kommentarfelt nå. Det vil bli mer oversiktlig framover. Så ikke ta det ille opp om din kommentar har blitt borte underveis i ryddingen. Jeg får nemlig ikke flyttet på dem slik at de kommer inn på de nye plasseringene desverre. Jeg ser en økning  av besøkende her, og aktivitet. Det gleder meg å se. Keep it up. 🙂 Ta også en titt på Link siden, der vil dere finne flere som jeg vil anbefale dere å besøke.

Ha en flott dag videre:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s