Manipulasjoner

Tre nye bilder i rekken

Jaja, der var den ferdig. Dette bildet kommer jeg til å lage en enkel tutorial på, men ikke idag:-) Her er tre varianter, jeg klarer jo aldri å bestemme meg. Det er slik det blir når jeg prøver meg fram underveis. Selve motivet var ikke planlagt. Det skulle med rett være helt anderledes. Men endte da opp slik. Hadde jeg planlagt bedre, hadde jeg lagt henne på mørk bakgrunn. Men nå ble de slik, og sånn sett greit nok synes jeg. Er veldig usikker på komposisjonen her, om den funker. 🙂

Jeg ligger bildene ut i galleriet senere, i større format.

Personlig tror jeg at jeg likte nr 2 best egentlig. Det var nye farger, som jeg ikke har drevet med før.

Den siste er en klassiker egentlig. En rett opp og ned Sepia variant.

Hei og hå, nå lukkes photoshop for idag:-)

Ha en fin dag videre.

Reklamer

9 tanker om “Tre nye bilder i rekken”

 1. Alle tre bildene var fine. Jeg likte nok nummer to best også, men tror nok at det kommer an på hva de skal brukes til og hvor de skal publiseres.

  Nummer to var hvertfall innmari fin i headeren 🙂

  Liker

  1. Takk så mye for det. Enig med deg, det kommer helt an på hvordan bildet skal brukes. Jeg tenkte å printe opp ett av dem i stort format. Og da blir det den første, i og med den passer best inn her hjemme mhh til fargene. Selv om jeg likte 2 best her på skjermen ihvertfall:-)

   Liker

  1. Tusen takk for det:-) Det var gøy å høre. Jeg ble veldig fornøyd med den selv også egentlig, nå kom fargene på siden til sin rett på en måte, synes jeg. Det var en riktig banner å bruke her. Nå lager jeg sikkert ikke ny på en stund, denne får stå:-)

   Liker

 2. Jeg også elsker varme farger. Jeg skulle med rett ha mørk bakrunn, det var kult, og fargene kom mye bedre fram. Men jeg giddet ikke all den flikkingen i PS rett og slett. Neste gang får jeg sørge for å noe svart under dem:-)

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s