Foto, Generelt, Manipulasjoner

Tørketiden er over for denne gang

Nå holder jeg på med flere ting samtidig for tiden. Former siden her innimellom, der er det alltid endringer på gang. Tror det følger dagsformen min litt egentlig, all den byttingen av utseende på siden. Men-men, der er fordelen med å være amatør:-p

 

Fikk tatt et bilde av datteren min igår. (Endelig) Hun har ikke vært så voldsomt ivrig på det etter hun ble tenåring akkurat. Men igår stilte hun opp. Jeg slengte på henne en kjole. La henne i bakken, og hev blomster rundt henne. Og beordret riktig ansikts utrykk. Det kom da noen bilder som ikke gjør seg offentlig. Jeg mener, det skal jo ikke akkurat se ut som modellen hater fotografen.:-) Hun var ikke heeeelt happy med å skulle se søt og uskyldig ut. (tenåringssyndrom)Men vi fikk noen da. Og den ene jobber jeg på nå.

Jeg ble spurt om å lage et blogginnlegg om framgansmåte for Fotomorro. Og Da tenkte jeg at det blir med dette bilde:-) Innlegget blir også selvsagt lagt ut her inne også så klart.

 

Jeg planlegger også å lage en bildevideo. Sammen med Guro:-) ( Snille damen som stiller opp)Der må planlegging til, det blir endel bilder og temaet for dem vil bli innholdet i den aktuelle sangen. Den gleder jeg meg til å sette igang med:-)

 

Jeg fikk et gavekort av JapanPhoto i forbindele med blogginnlegget jeg skrev om for dem. Dette har jeg ikke benyttet meg av ennå. Jeg har ikke klart å bestemme meg hvilke bilde jeg vil bruke til det. Kanskje det kan bli den jeg holder på med nå…..:-)

 

Ha en flott mandag videre:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s