Foto, Generelt

Hverdagen er tilbake

Nå er sommeren over, og  ting blir mer rutinert igjen. Jeg har ikke jobbet all verdens med bilder i sommer, men det vil ta seg opp igjen nå. For øyeblikket holder jeg på med et bilde av to veninner. Og etter det er planen å begynne på et prosjekt bestående av en hel serie med bilder, med musikk til. Jeg må bare få snekret sammen en plan for opplegget, før jeg setter igang:-)

Her er dog noen bilder jeg har gjort innimellom denne sommeren.

 

Først ut er Buffy, hunden til datteren min. Det er ikke store hunden nei, så jeg måtte omtrent inn i den for å ta dette. Ikke ville hun se på meg heller, så jeg fikk ikke tatt et rett forfra. Lille tibben med primadonna nykker:-D

 

Så over til et gammelt filmkamera. Jeg digger den rett og slett. Og kommer nok til å få brukt den mye i bilder. Jeg er svak for gamle ting. Og det spiller ingen rolle om de er ødelagte eller ikke. Det viser bare tidens tann det, og er bra sånn sett. Bildet er selvsagt bearbeidet. Jeg har ikke såååå slitte vegger på altanen. Måtte jo bare lage en gammel look her 🙂

 

Tilslutt et bakgrunnsbilde til. Her vil jeg gjerne plassere en person med tiden:-) Det burde ikke blitt noe pes. Men i og med at det da blir klipp og lim, må jeg gjøre det om til noe surrealistisk så klart.

 

Det var vel det tror jeg. Ha en fin kveld videre:-)

Reklamer

2 tanker om “Hverdagen er tilbake”

  1. Ja, hun kan få lov å tillate seg det, hun er skikkelig fin:-)) Makan til lett hund har jeg aldri opplevd før. Jeg skal jobbe litt på det andre bildet nå tenkte jeg. Takk for titten, Carina:-)

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s