Foto, Manipulasjoner

Tema:vampyr

Nå har jeg laget første bilde fra shooten med Anette i går. Temaet for shooten var vampyr. Jeg ligger ut første bilde nå, og de andre fortløpende etterhvert som de blir ferdige. Jeg håper tittelen sier nok om hva det handler om på dette bildet. Men bare for å si det, det er for sent å si unnskyld når skaden er gjort. Vi var i Botanisk hage og tok bildene. Det var sent på ettermiddagen, og solen var havnet bak bygningen. Så jeg var jammen glad for å ha blitzen med. Dette er håndholdt, med 18-200mm linsen. Det første bildet er ikke croopet.

Model: Anette Hansen. Sminke og hår: Magni Svarstad.

(Det må nevnes at tårene og bittene er lagt på av meg i etterbehandlingen)

Too late for apologize

Del 2, » Time for settlement.»

Time For Settlement

 

Her har ikke blitsen truffet på samme måte som det første bildet. Så det var litt styr med å prøve å få lyset på noenlunde samme måte som det første. Men greit nok synes jeg. Her endret jeg hudfargen på kroppen, flyttet på brynet, og addet selvsagt blod og sår. Jeg har så klart også fargebehandlet hele bildet, for å få kulde i det.

Det er kun disse to bildene av den serien, nå kommer det ikke fler av dem. Og egentlig trengs det ikke, handlingen kom fram:-)

 

Reklamer

4 tanker om “Tema:vampyr”

    1. Tusen takk for det, Carina:-) Jeg må bli flinkere å ligge ut bildene før redigering også. Men ofte er jeg veldig misfornøyd med ferdighetene mine på selve fotografiene. Å knipse synes jeg er vanskeligere enn photoshop. Men jeg kan godt ligge ut før og etter bildene av disse vampyrbildene:-) Takk så mye for input.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s