Foto, Manipulasjoner

Skjermkalibrering/ Spyder

Er en glad jente nå:-D Jeg har holdt på med disse bildene i noen år nå, og alltid slitt med skjermkalibrering. For hver maskin jeg var på, ble bildene vist i alt annet enn slik jeg laget dem i photoshop. Vanvittig irriterende. Nå har jeg ENDELIG gått i innkjøp av en Spyder, som da retter opp i dette. Og det var virkelig verdt investeringen synes jeg. Når jeg nå ser på bildene mine her, ser jeg at mye burde vært endret. Det meste i negativ retning, men også noe i positiv retning. Bilder jeg trodde var for mørk, viser seg å ikke være det. Og de jeg trodde var riktig, viser seg å være for lys, og flate rett og slett. Ikke rart jeg har fått merkelige resultater når jeg har levert inn til printing.:-) Nå blir det lettere for meg framover ja.

 

Idag skal jeg på en photoshoot som jeg ser veldig fram til. Temaet for bildene er vampyr. Været ser for øyeblikket bra ut, og jeg håper så klart at det holder seg slik. Jeg ber ikke om mye, bare opplett. 🙂

 

Jeg har forresten opprettet en ny side idag, som heter Før/Etter. Der vil jeg legge ut bilder og resultater med litt forklaringer bak. Om noen har ønsker å få laget noe av seg selv, er det bare å kontakte meg via mail. Enten du har egne fotografier som du ønsker å få omgjort, eller om jeg skal komme og ta bildene for dere.

Ha en fin søndag videre:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s