Foto

Graver litt fram fra hardisken

Nå har jeg rotet litt rundt i noen mapper på disken. Oppsatt på å finne bilder jeg IKKE skulle redigere, annet enn i Raw og beskjæring. Jeg ligger dem ut, for jeg må lære. Derfor vil jeg spørre dere som har peiling, om synspunkter. Jeg vet at jeg burde strengt tatt brukt stativ på disse. Men jeg liker ikke å drasse på stativ. Jeg synes det tar bort mye av spontaniteten, og er rett og slett klumpete å drage med seg når du skal rundt om.

Bildene er tatt når jeg var på en footur med Bekkerlokket. Med rett skulle jeg finne noe med Gult og blått. Men slik gikk det altså ikke for min del.:-) Jeg sporer ikke av heller jeg, det er bare måten.

De fire bildene setter jeg i en framvisning. Der vises de egentlig altfor små. Men alle ligger i større format  her.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Jeg fant et bilde til, men den endte jeg plutselig opp med å redigere. Så den vil jeg på ingen måte kalle ubehandlet. hehe.

Stairway to Destiny

Nå er det helg, og ungene er bortreist denne helgen. Så min plan var å bruke den på bilder, og bare slappe av. Håper dere andre også får en fin helg:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s