Foto

Lager bok

Jeg holder nå på å lage en bok nå. Det blir utrolig gøy å teste ut hvordan det blir. Jeg blir sponset av japan photo , så her vil det komme en forklaring på framgangsmåten når den er ferdig.

Boken jeg har begynt på er i denne omgang om disse bildene. Jeg vil se hvordan de blir på trykk, og rett og slett ha den for referansen sin del. 🙂 Blir jeg fornøyd, blir det nok flere bøker for min del. Slippe å klippe og lime inn i albumer, men få dem ferdig printet i fin innfatning. Den digitale verden er bare brilliant slik.

Gleder meg:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s