Generelt

Uken som gikk

Denne uken som har gått, har jeg gjort litt forskjellig. Jeg var først og fremst på en fotomaraton på lørdag, med klubben. Vi fikk flere oppgaver som vi skulle finne motiv av. Disse har jeg desverre slettet fra kortet, noe jeg angrer litt på. Men men. Vi gikk i vel 6 timer rundt om i byen. I øse pøse vær. Været gjorde det litt utfordrende, men jeg fullførte ihvertfall:-)

Jeg kjøpte meg også en ekstern blitz, som jeg er veeeeeldig glad for. Jeg fikk testet den litt ut igår når jeg var på en shoot i byen. Den investeringen må være noe av det beste jeg har gjort tror jeg. Fikk også kjøpt meg en sekk. Så nå kan jeg ha alt med meg når jeg går ut. Det var litt oppløftende synes jeg. For nå  er det ikke så tiltak på en måte, å ta tingene med seg når jeg skal ut. Nå kan det jo til og med hende at jeg tar det oftere med:-)

Jeg har slitt endel med linsene og det siste kameraet mitt. Hovedsaklig har det vært å få fokusen til å sitte. Jeg har vært både oppgitt og frustrert over dette. Og trodde lenge at jeg egentlig burde hatt nye og bedre linser. Nå fikk jeg se igår, at den eksterne blitzen har hjulpet meg endel med dette. Så da innbiller jeg meg at kanskje det hele bunnet i at det krevdes mer lys rett og slett. Jeg har mye å lære med det kameraet ja. Det krevde mer av meg enn 450`en min på en måte. Men nå føler jeg meg litt mer positiv til det, og ikke fullt så oppgitt.:-) Jeg fikk opp igjen lysten heldigvis:-)

Igår var jeg da altså på en shoot. Igjen la regnet litt demper på det. Det blir så mye begrensninger synes jeg. Og lyset gir på ingen måte noe magi. Vi tok noen bilder nede ved bryggen, og ved en kirke (jeg aldri husker navnet på). Jeg har ikke overført bildene til PCen ennå, så resultatet av disse vet jeg ikke med sikkerhet, hvordan de ble ennå. Jeg vil ligge resultatene ut her, om de viser seg å være okei. Jeg går nok gjennom dem i løpet av dagen. Planen med shooten, var å lage manipulasjoner av dem. Men som sagt må jeg gå gjennom dem først:-)

Nå er det helg, og den er alltid velkommen. Denne helgen går med til redigering av bilder, og bursdagsfeiring imorgen.

Ha en fin helg dere også.:-)

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s