Manipulasjoner

Om tips og framgangsmetoder

Da jeg startet bloggen ønsket jeg å ha en plass til bildene mine. Men også vise framgangsmetoder om det var ønskeligt fra lesere. Jeg har sett rundt endel på andre blogger. Og merket meg at dem som ligger ut info om sine metoder, har hjulpet meg veldig når jeg prøver å lære.

Men, det som da er. Er at det mest nyttige i den sammenheng, er å lage visuelle forklaringer. Men slikt er arbeid å lage så klart. Og da blir det ikke til at jeg lager dem uten å vite om det faktisk er interesse for det.

Så derfor tenkte jeg nå å overlate til dere lesere å si hva dere ønsker å vite mer om. Så skal jeg prøve  så godt jeg kan å besvare og vise med bilder hvordan jeg gjør bildene mine. 🙂

Så om dere lurer på noe, er det bare å spørre:-)

Ha en fin dag videre.

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s