Foto

Joda, så det så

En anelse uheldig for tiden. Først fikk jeg virus på min herlige bærbare, som da angrep systemet. Og nå oppfører seg som en humørsyk valp. :-/ Deretter fotograferingen av konfirmasjonen. De gikk mildt sagt til pieces. Men jeg håper å ha reddet ett av dem, ved å jobbe flittig i photoshop. Takk `o`skaper for photoshop. 🙂

Konfirmasjonen var fin synes jeg. Vi var heldig med vær og alt. Men da ikke min fotografering desverre. Det synes jeg er vanvittig synd, for det er jo viktigt med bilder og minner fra sånne store dager synes jeg.

Jeg vurderer å gjøre det slutt for en stund med min 7D, og gå tilbake til 450D om ikke jeg klarer å mestre apparatet bedre. «Det er ikke deg, det er meg». Det er nok ikke kameraet det er noe galt med, feilen ligger nok hos meg. Jeg får bare prøve ut litt mer, så får jeg vurdere om jeg skal hoppe tilbake til mitt gamle kamera til jeg kan litt mer om dette.

Her er ihvertfall det bildet jeg håper å ha reddet litt av. Klikk på bildet for å se det større.

Ha en fin søndag videre:-)

Reklamer

2 tanker om “Joda, så det så”

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s