Manipulasjoner

Fele-gnikking

Fiolinmusikk. Jeg rett og slett elsker det. Nydelige toner, men jeg spiller ikke selv da. Og jeg liker å bruke den som symbolikk også, men ikke i dette bildet da. Dette er bare pynt, med favoritt instrument. Jaja, okei. Litt symbolikk er kanskje her. Det er ikke tilfeldig at jeg brukte roser til å pynte med. Jeg kunne sånn sett brukt hvilke som helst annen blomst. Men ville ha disse sammen. Bruntoner igjen….jeg kommer aldri unna det nei. Men what the heck, vi har alle vår favoritt. 🙂

Jeg holder på med et større bilde av det samme, men der må jeg vente til jeg har mer elementer å ligge til. Dette er den enkle versjonen av bildet 🙂

Jaujau, da er jeg klar for helg. Ha en fin helg dere også.

Time out.

Når vi først er i sving, vil jeg dele denne nydelige sangen. Gruppen heter Secret Garden, med sangen  Nocturne.

Nocturne

Reklamer

2 tanker om “Fele-gnikking”

  1. Jeg synes det var kjempesøtt! Jeg elsker bruntonene dine så ikke slutt med de:) Det var veldig fint med bakgrunnen på siden din her. Det likte jeg!!!

    Liker

    1. Tusen takk for det:-) Ja, jeg kommer nok til å fortsette med brunfargene, det er der jeg føler meg mest «hjemme». Men det blir nok ikke mye søte ting fra meg framover nå. Jeg vil ha stormer, svarte skyer og full pakke nå. :-))

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s