Generelt

Ren photoshopping versus foto

Jeg tror jeg heller mer til photoshopping, enn foto. Men selv om jeg har kjøpt endel utstyr og dyrt kamera, så er det jo tross alt ikke bortkastet. Jeg trenger jo tross alt stock til å kunne manipulere bilder. Og med det kameraet jeg har nå, holder det plenty 🙂 Så nå er det nok slutt på å kjøpe mer fotogreier på lange tider fram. Det jeg har til nå får duge i lange baner. Jeg får ikke inn i hodet alt det med teknikker og innstillinger engang. Muligens fordi det ikke er helt der min interesse ligger. Eller så er jeg bare vanvittig slow på det. Teskjeer? Ja takk.

 

Nå holder jeg på med et bilde som absolutt er ren PS. I slik stil jeg pleide å tegne, male og sy før PCen kom i hus. Kjenner jeg trives godt med det, og har funnet tilbake til min plass. Jeg har lastet ned en prøveversjon av CS 5, og den er skikkelig grom. Den bare må jeg kjøpe meg 🙂 Oh yeah.

 

Så nå sitter jeg her og duller på. Var ute en tur i helgen, så formen er ennå ikke helt i lodd. Da passer det flott å bare sitte med denne boksen med skjerm. Noe annet orker jeg ikke tenke på engang. Tror jeg begynner å bli gammel eller noe. Senere idag blir det å hente ungene, og ny uke imorgen. Da blir det en fresh start med hverdag 🙂

 

Ha en fin søndag videre til dere som er spreke nok til å komme dere ut i fineværet 🙂

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s