Foto

Helten Johnny

Her er det svært lite på bildefronten for tiden. Til tross for at jeg nettopp har fått lastet ned en prøveversjon av CS5, mmmmm, den bare MÅ jeg få kjøpt en lisens til. Den er jo konge. Og nå kan jeg ikke gå tilbake til de andre vesjonene :S

Ellers går dagene unna i et renn. Jeg har så mye for tiden, at alt annet må komme i bakgrunnen. Slik er det for alle innimellom ja.

Men Jeg var også på en tur med bekkalokket med noen rebusoppgaver. Det var gøy. Men alt jeg knipset ble til trash. hehe. Allikavel bruker jeg denne hunden. Jeg likte så godt holdningen hans. Gutten i gaten. Burde lagt en røyk i nebbet hans, men ok, jeg stod over denne gangen. Sjekk den selvtilliten, tiltross for at helten måtte gå innpakket for å ikke fryse ihjel. Litt motstridende der ja. «Det er ikke størrelsen det kommer an på.» 😀

 

Helten-Johnny

 

 

Reklamer

2 tanker om “Helten Johnny”

    1. Tusen takk for det:-)) Jeg håpet den fargebehandlingen funket ja. Ville gi det et annet preg enn de vanlige fargene. Kul liten rakker det der, føler seg ssååå konge på haugen ser du:-)

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s