Generelt

Og deeeeer var innbydelsen ferdig

Jeg laget to varianter. Den første gidder jeg ikke å publisere engang, den forkastet jeg. Og satt igang med denne istedenfor. Den er helt enkel, som av og til kan absolutt være det greieste. 🙂 Klikk på bildet om du vil se den større.

 

Datoen for dagen nærmer seg med stormskritt. Og tingene går ikke helt slik jeg ønsket. Problemet er lokalet. Jeg har vært å sett på det nå, og det krøllet seg på innsiden. Hvordan i all verden går det an å pynte et lokale som er fullstendig utslitt?  Jeg har prøvd å finne nytt lokale, og det er umuligt å oppdrive. Men nå venter jeg svar ang et nytt sted å holde det på. Jeg kan bare håpe det er en mulighet for at det siste alternativet kan gi en løsning.

MEN. Det betyr at innbydelsene ikke er sendt ut ennå. Så jeg får vel ta en ringerunde snart, om ikke dette faller kjapt på plass.

I verste fall, blir det lokalet som ikke bare går på krykker, men som rett og slett har havnet i rullestol.

Jaja, i løpet av de første dagene nå, så vet jeg mer om utfallet. 🙂

 

Reklamer

2 tanker om “Og deeeeer var innbydelsen ferdig”

  1. Tusen takk for det:-)) Ja, det fantes en løsning heldigvis. Så jeg er glad det ordnet seg. Bless. Hadde litt småpanikk i luggen der et øyeblikk ja:-)

    Liker

  2. Hei på du 🙂
    Nydelig jente og kjempe fin innbydelse. Håper ting ordner seg for deg, at du finner nytt lokale. Dette er jo en spesiell dag, så får håpe du finner noe du er fornøyd med. Lykke til :))
    Klem fra meg

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s