Foto

Prøver ut nye metoder

Ja, så fikk jeg endelig tatt et bilde av henne. Jeg holder på med å lage innbydelse til konfirmasjonen hennes, og måtte da ha et bilde så klart.

Selve innbydelsen flikker jeg på ennå, bare noe småplukk før den kommer ut her. Innimellom laget jeg disse to, og  prøvde ut nye teknikker. Jeg prøver å lære meg måter å jobbe mer effektivt på, for vanligvis går det altfor mange timer med på hvert bilde jeg mekker. Disse metodene funket synes jeg. Innbydelsen, og disse to ble laget nå i helgen. Og det tror jeg er rekord for min del:-)

 

Tror jeg må begynne å betale henne for å stille opp etterhvert. Det tok måneder å få henne til å stille opp på disse. Og håret kunne jeg bare glemme å få stylet. Men fikk delvis lov å sminke henne da. Ikke verst bare det 🙂

 

Først ut er fokus på dodge/burn tool, og high pass.

 

På det andre har jeg konsentrert meg om å blende layers. Men det er jo vanligt at jeg gjør. Men her har jeg lekt litt med å ligge til Grain og bruke Gratient map. Og selvsagt lagt til noe texture og brusher.

 

 

Nå skal jeg flikke litt mer på innbydelsen, og få den helt klar. Det begynner å haste etterhvert. Som vanlig er vi sent ute. Men det i seg selv er jo ingen bombe 🙂

 

Ha en fin dag videre. Snart skinner solen rett inn på meg her, og da kan jeg bare glemme å jobbe videre på bilder. For da ser jeg null og niks på skjermen.

 

 

 

Reklamer

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s