Foto

Mer blomster når vi først er igang

Jeg fikk en blomst av datteren min forleden. Den står nå og holder på å takke for seg desverre. Så jeg fant ut jeg ville prøve å knipse den, og se om jeg fikk noe ut av det. Camilla ble glad når hun så disse, tror hun likte at blomsten er framdeles, selv om den nå tørker ut. På disse brukte jeg 90mm`en. Men ikke døm den, det er meg som ikke er helt stø. 😛 Jeg tar det ikke så tungt på disse, for her var det mer settingen som betød noe. Og ikke det tekniske. 🙂  Hmmm, tror ikke det går an å se rammen på den, alt er jo hvitt allikavel. Jaja, anyway, passer bra å gå våren i møte med noen blomsterbilder. 🙂

Reklamer

2 tanker om “Mer blomster når vi først er igang”

 1. Nydelig blomst! Så heldig du er så får blomster av din datter 🙂 Jeg fikk roser av min sønn på morsdagen, de var ikke tvangskjøpt hehehehe
  Ha en strålende dag videre 🙂
  Klem fra meg

  Liker

  1. Takk for det 🙂 Ja, ungene har alltid vært snille og kommet med blomster til meg innimellom. Det er helt herligt:-) Spesielt når de da ikke er tvangskjøpt hehe. Så fint at du også fikk av sønnen din. Vi har visst vært flinke i oppdragelsen av dem, siden de har den fine egenskapen å huske på mor:-)
   Ha en fin dag du også, selv om det er et par dager senere.:-)
   Klem fra meg.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s